Service

Onderhouds- en intervalservice:
Het regelmatige onderhoud van uw HUBTEX-toestel door onze uitstekend geschoolde servicetechnici voorkomt problemen: het garandeert de beschikbaarheid en draagt ertoe bij om ongewenste en misschien dure verrassingen te vermijden.

 

Reparatieservice:
De bijna spreekwoordelijke HUBTEX-kwaliteit in combinatie met regelmatig onderhoud door onze fabriekservicetechnici zorgt ervoor dat uitvaltijden slechts heel zelden voorkomen. U kunt erop vertrouwen: mocht eens helemaal niets meer functioneren, dan doen we er alles aan om uw HUBTEX-toestel zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Om eventuele reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zijn onze klantenservicewagens bijzonder goed uitgerust. Mocht toch eens een origineel reserveonderdeel ontbreken, dan leveren we u dit in de regel snel en ongecompliceerd.

 

Toestelveiligheidscontrole BGV D27:
Minstens een keer per jaar moet bij een vloertransportmiddel de veiligheid gecontroleerd worden. Onze servicetechnici staan klaar om deze controle gedetailleerd, zorgvuldig en op het hoogste kwaliteitsniveau uit te voeren. De controleresultaten worden hierbij nauwkeurig gedocumenteerd en gearchiveerd.

 

Full-service:
Een andere mogelijkheid om de maximale beschikbaarheid van een HUBTEX-toestel te benutten, en dat bij een volledig kostenoverzicht, is onze FULL-SERVICE.
Naast onderhoudswerkzaamheden inclusief slijtdelen zijn hier eventuele reparaties en HUBTEX originele reserveonderdelen in een totaalprijs inbegrepen.