Uw weg naar ons

Kaart van Duitsland
Stadskaart Fulda

Van de A7 Würzburg
Volg de A7 richting Fulda. Neem aan de splitsing Fulda de A66 richting Frankfurt. Verlaat de A66 aan de afslag Fulda-Süd en neem de B27 (richting Fulda). Verlaat de B27 opnieuw aan de tweede afrit en neem aan de rotonde de Frankfurter Straße (B254) richting Lauterbach/Fulda.
Verlaat de Frankfurter Straße aan de 2e lichten en sla linksaf in de Karl-Storch-Straße (richting Industriepark Fulda West/West). Volg de straat tot aan het industriegebied West (Karrystraße). Sla linksaf in de Werner-von-Siemens-Straße (4e dwarsstraat). U vindt het gebouw van HUBTEX GmbH & Co. KG aan de rechterkant. 

Van de A7 Kassel en het A4 Kirchheimer Dreieck
Rij op de A7 richting Fulda/Würzburg tot aan de afrit Fulda/Stadtmitte. Sla direct na het wegrestaurant rechts af en rijd aan het volgende kruispunt naar links richting Lehnerz.
Dan volgt u de voorrangsweg richting Horas. In Horas slaat u linksaf richting Lauterbach en dan rechts naar de B254. Verlaat de 254 aan de afrit Rodges, de Karrystraße in. Sla de tweede straat rechts af. U vindt het gebouw van HUBTEX GmbH & Co. KG aan de rechterkant.

Van de A5 Gießen
Volg de A5 tot aan de afrit Alsfeld-Ost en sla linksaf op de B254 richting Alsfeld. Aan het volgende kruispunt opnieuw naar links op de B254 richting Lauterbach en verlaat de B254 aan de afrit Rodges, de Karrystraße in. Sla de tweede straat rechts af. U vindt het gebouw van HUBTEX GmbH & Co. KG aan de rechterkant.

Van de A66 Frankfurt
U rijdt op de A66 richting Fulda die in de B40 overgaat. Volg de B40 die opnieuw in de A66 overgaat. Aan de afrit Fulda-Süd neemt u de B27 richting Fulda. Verlaat de B27 opnieuw aan de tweede afrit en neem aan de rotonde de Frankfurter Straße (B254) richting Lauterbach/Fulda. Verlaat de Frankfurter Straße aan de 2e lichten en sla links af in de Karl-Storch-Straße (richting Industriepark Fulda West/West). Volg de straat tot aan het industriegebied West (Karrystraße). Sla linksaf in de Werner-von-Siemens-Straße (4e dwarsstraat). U vindt het gebouw van HUBTEX GmbH & Co. KG aan de rechterkant.

Van de luchthaven Frankfurt
Neem de A3 richting Würzburg. Verlaat de A3 aan de aansluiting Hanau en neem de B45 richting Hanau, Fulda. Volg de B45 en rij rechtdoor verder op de B43A. Verlaat de B43A en neem aan de aansluiting Hanau-Wolfgang de A66 die in de B40 overgaat. Volg de B40 die opnieuw in de A66 overgaat. Aan de afrit Fulda-Süd neemt u de B27 richting Fulda. Verlaat de B27 opnieuw aan de tweede afrit en neem aan de rotonde de Frankfurter Straße (B254) richting Lauterbach/Fulda. Verlaat de Frankfurter Straße aan de 2e lichten en sla links af in de Karl-Storch-Straße (richting Industriepark Fulda West/West). Volg de straat tot aan het industriegebied West (Karrystraße). Sla linksaf in de Werner-von-Siemens-Straße (4e dwarsstraat). U vindt het gebouw van HUBTEX GmbH & Co. KG aan de rechterkant.

 

Route, pdf 332KB