De nieuwe meerwegheftruck 
FLUX met contragewicht

De 2-in-1 heftruck voor gecombineerde transport van lange goederen en pallets

Afbeelding
Flux transportiert lange Aluminiumteile

ELEKTRISCHE ZWAARLAST COMPACT HEFTRUCK ROXX

Manoeuvreren tot 30 ton in de krapste ruimtes.

Afbeelding
Roxx Schwerlastkompaktstapler bei engen Platzverhältnissen

DE NIEUWE SFX
PLATFORMTRANSPORTER
VOOR 25, 40 EN 65 TO

 

Afbeelding
Het nieuwe platformtransportvoertuig SFX voor transport van zware lasten binnen het bedrijf, AGV ready

Energiebesparing

met lithium-ionen

LANGDURIG KOSTEN BESPAREN MET INTELLIGENTE OPLOSSINGEN

Afbeelding
HUBTEX DQ-X in actie bij een bouwer van prefabwoningen

ONZE meerwegzijlader
MAXX

 

vanaf 990 Euro* per maand leasen

Afbeelding
HUBTEX MaxX bij het hanteren van aluminium

MAATWERK VLOERTRANSPORTMIDDELEN
VOOR HET HANTEREN VAN
LANGE, ZWARE EN VOLUMINEUZE LASTEN

Als fabrikant van zijladers en speciaal geproduceerde vloertransportmiddelen voor transport van lange, zware en volumineuze goederen zijn wij toonaangevend op het gebied van flexibiliteit en multifunctionaliteit van onze voertuigen. Wij gaan de uitdagingen van onze klanten in de diverse branches aan en ontwikkelen individuele voertuigoplossingen voor specifieke taken in meestal smalle gangen. De nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers vormt hiervoor de basis.

Onze zijladers
Laat u zich adviseren

Voor het hanteren van lange, omvangrijke of zware lasten ontwikkelt en produceert HUBTEX zijladers, meerwegheftrucks, compacte heftrucks en speciale voertuigen. Innovatieve mogelijkheden, onderhoudsarme technieken, duurzaamheid en hoge kwaliteitsnormen beloven de bedrijfs- en energiekosten te verlagen en garanderen een efficiënter gebruik. Wij vinden en ontwikkelen voor elke klant een passende oplossing. Krijg een beeld van onze voertuigen en contacteer ons voor een aanbod dat is afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

 

rgba(46,51,56,1)

ELEKTRISCHE MEERWEGZIJLADER

Tot 25t laadvermogen in smalle gangpaden | Breed scala van toepassingen

Phoenix ESTL multidirectionele vorkheftruck in de bouwmaterialenhandel

VORKHEFTRUCKS

FLUX meerwegheftruck met een hefcapaciteit tot 7 ton.


 

HUBTEX FLUX Gabelstapler

PLATTFORMWAGEN EN WAGEN OP SPOREN

Voor intern zwaar transport | AGV Ready

Het nieuwe platformtransportvoertuig SFX voor transport van zware lasten binnen het bedrijf, AGV ready
Anwenderberichte

Das sagen unsere Kunden und Partner
über unsere Produkte und Dienstleistungen.

HUBTEX meerwegheftrucks optimaliseren opslagruimte bij Bos Dynamics

Bos Dynamics is een logistiek bedrijf uit Ede in Nederland. Het bedrijf vervoert extra lange onderdelen zoals garagedeuren, hekken, schuifdeuren, veranda's en meer naar Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk. Meer dan 100 voertuigen en evenveel werknemers zorgen ervoor dat de goederen de klant veilig en op tijd bereiken. Hoe helpen Hubtex meerweg vorkheftrucks?

Multidirectionele vorkheftrucks vervoeren profielen in het magazijn

Zetprofiel Heteren is een bedrijf in de buurt van Arnhem. Het bedrijf produceert profielen voor diverse toepassingen. Speciaal voor prefab hallen, bedrijfsgebouwen maar ook voor particulieren. De profielen worden volgens de wensen van de klant vervaardigd en vervolgens geleverd. Zij hebben meerweg contragewichttrucks in gebruik in de productie en in het magazijn.

Lange goederen handling met HUBTEX multi-directionele zijladers

Lange, zware en kwetsbare goederen stellen bijzondere veiligheidseisen aan de zachte transportlogistiek. In combinatie met beperkte opslagruimte en smalle gangpaden bereiken conventionele voorstapelaars al snel hun grenzen. Daarom heeft Groen & Janssen in slechts twee jaar tijd geïnvesteerd in vier multidirectionele zijladers van Hubtex om haar materiaalstroom te optimaliseren.

ONZE SERVICE EN VERDERE DIENSTEN

Onze huur- en gebruikte zijladers
Profiteer van de economische voordelen

Onze gebruikte zijladers bieden economische, technische en ecologische voordelen en zijn snel beschikbaar. De gebruikte- en huurvoertuigen van HUBTEX worden met de professionele knowhow van de fabrikant klaargemaakt.

rgba(46,51,56,1)
Tweedehands- en huurvoertuigen van HUBTEX uit voorraad
Tweedehands- en huurvoertuigen van HUBTEX

Onze service
Hoge beschikbaarheid en een lange levensduur

De hoge HUBTEX kwaliteit en regelmatig onderhoud door onze servicetechnici zorgt voor de hoogst mogelijke inzetbaarheid van de voertuigen en waarborgt een betrouwbaar procesverloop.

rgba(46,51,56,1)
Hubtex Niederlassungen
Händler in Ihrer Nähe

Finden Sie einen HUBTEX Partner in Ihrer Nähe
und lassen Sie sich vor Ort beraten.

HUBTEX Maschinenbau GmbH & Co. KG
Werner-von-Siemens-Straße 8, DE 36041 Fulda

T: +49-661-8382-0
M: [email protected]

EN…WAT IS NIEUW?

Dat is waar HUBTEX het over heeft
Hier vindt u nieuws over onze producten, evenementen en beurzen.

HUBTEX PhoeniX in actie
Beurs
 | 
vr, 08/12/2022 - 11:43

De handling van aluminium vereist oplossingen op maat. De HUBTEX multidirectionele vorkheftrucks kunnen daarom zo worden geconfigureerd dat ze precies passen bij vele toepassingen. Bovendien biedt HUBTEX speciaal voertuigen voor bijzondere toepassingen aan. Dankzij de HUBTEX-voertuigenreeks kunnen in de aluminiumindustrie de meest uiteenlopende hanteringstaken worden uitgevoerd. Wij zijn zeer blij u onze voertuigen te kunnen voorstellen tijdens de ALUMINIUM 2022 in Düsseldorf.

Hubtex EZK Holz Kommissioniersystem im Einsatz bei Kronospan
di, 03/15/2022 - 13:18

De hantering van hout gaat gepaard met enkele moeilijkheden. Hout is lang, omvangrijk en zwaar. Conventionele industriële trucks zijn niet geschikt voor het vervoer van deze goederen wanneer snelheid en behoedzaam transport vereist zijn. Toch moeten planken, decors en andere houten materialen sneller en efficiënter worden vervoerd en verzameld. Dit is vooral belangrijk in het magazijn. Daarom zijn er verschillende manieren van orderpicken in de houtindustrie. 

De X-Way Mover van HUBTEX | DIMOS bij het transport van ULD's in een hal
do, 03/03/2022 - 09:26

Het luchtvrachtvervoer staat voor bijzondere uitdagingen. Volgens Boeing zullen de vervoersprestaties tegen 2037 naar verwachting meer dan verdubbelen. Maar zelfs nu moet de ULD-afhandeling uiterst efficiënt en veilig zijn. Het merendeel van de vervoerde goederen is immers van grote waarde, transportgevoelig of tijdgevoelig. Wat is de oplossing voor dit probleem?

Mehrwegestapler arbeitet im Lager
do, 03/03/2022 - 08:55

Individuele artikelen van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen: Als u ondanks de serieproductie toch wilt inspelen op de individuele wensen van uw klanten, hebt u een uitgekiende productie- en verzendingslogistiek nodig. In deze video kunt u meer te weten komen over hoe de firma KOCH Türen een vorkheftruck van HUBTEX gebruikt.

Phoenix diagnosestelling vanop afstand
do, 03/03/2022 - 08:15

Bezoekers aan LogiMAT van 31 mei tot 02 juni 2022 kunnen op onze stand te weten komen hoe onze consultants een volledige productlevenscyclus begeleiden.