De nieuwe meerwegheftruck 
FLUX met contragewicht

De 2-in-1 heftruck voor gecombineerde transport van lange goederen en pallets

Afbeelding
Gegengewichtsstapler Flux transportiert lange Profile

ELEKTRISCHE ZWAARLAST COMPACT HEFTRUCK ROXX

Manoeuvreren tot 30 ton in de krapste ruimtes.

Afbeelding
Roxx Schwerlastkompaktstapler bei engen Platzverhältnissen

DE NIEUWE SFX
PLATFORMTRANSPORTER
VOOR 25, 40 EN 65 TO

 

Afbeelding
The new SFX platform transporter for in-plant heavy-duty transport, AGV ready

ONZE meerwegzijlader
MAXX

 

vanaf 990 Euro* per maand leasen

Afbeelding
The X-Way Mover from HUBTEX | DIMOS in use outdoors

MAATWERK VLOERTRANSPORTMIDDELEN
VOOR HET HANTEREN VAN
LANGE, ZWARE EN VOLUMINEUZE LASTEN

Als fabrikant van zijladers en speciaal geproduceerde vloertransportmiddelen voor transport van lange, zware en volumineuze goederen zijn wij toonaangevend op het gebied van flexibiliteit en multifunctionaliteit van onze voertuigen. Wij gaan de uitdagingen van onze klanten in de diverse branches aan en ontwikkelen individuele voertuigoplossingen voor specifieke taken in meestal smalle gangen. De nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers vormt hiervoor de basis.

Onze zijladers
Laat u zich adviseren

Voor het hanteren van lange, omvangrijke of zware lasten ontwikkelt en produceert HUBTEX zijladers, meerwegheftrucks, compacte heftrucks en speciale voertuigen. Innovatieve mogelijkheden, onderhoudsarme technieken, duurzaamheid en hoge kwaliteitsnormen beloven de bedrijfs- en energiekosten te verlagen en garanderen een efficiënter gebruik. Wij vinden en ontwikkelen voor elke klant een passende oplossing. Krijg een beeld van onze voertuigen en contacteer ons voor een aanbod dat is afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Mehrwegestapler Konfigurator

ELEKTRISCHE MEERWEGZIJLADER

Tot 25t laadvermogen in smalle gangpaden | Breed scala van toepassingen

 

Phoenix ESTL multidirectionele vorkheftruck in de bouwmaterialenhandel

VORKHEFTRUCKS

FLUX meerwegheftruck met een hefcapaciteit tot 7 ton.

Gegengewichtsstapler Flux transportiert lange Profile

PLATTFORMWAGEN EN WAGEN OP SPOREN

Voor intern zwaar transport | AGV Ready

The new SFX platform transporter for in-plant heavy-duty transport, AGV ready
Anwenderberichte

Das sagen unsere Kunden und Partner
über unsere Produkte und Dienstleistungen.

Twee MQ45 meerweg heftrucks voor Contisteel

Voor de nieuwe site van CONTISTEEL te Heusden-Zolder mocht HUBTEX twee prachtige MQ45 meerwegheftrucks leveren. Na een diepgaande theoretische en praktische opleiding werden beide toestellen in gebruik genomen.

MQ35 meerweg heftruck bij BigMat Poleur-Kinet

Op de valreep van 2020 leverden we nog een fonkelnieuwe machine bij de firma BIGMAT POLEUR-KINET in Ampsin, nabij Huy. Bij deze specialist in bouwmaterialen kunt u als professional maar eveneens als particulier terecht voor isolatie, dakbedekking, tegels, hout en zoveel meer.

Een MQ45 meerweg heftruck voor Degro Woodconstruct

Onlangs mochten we deze mooie krachtpatser in Sleidinge leveren, waar het zal ingezet worden voor het transport van houten constructiebalken [LVL – KVA – I-JOIST – …] tot 13 meter lang.

ONZE SERVICE EN VERDERE DIENSTEN

Onze huur- en gebruikte zijladers
Profiteer van de economische voordelen

Onze gebruikte zijladers bieden economische, technische en ecologische voordelen en zijn snel beschikbaar. De gebruikte- en huurvoertuigen van HUBTEX worden met de professionele knowhow van de fabrikant klaargemaakt.

rgba(46,51,56,1)
Used and rental sideloader forklifts from HUBTEX in stock
Second-hand and rental trucks from HUBTEX

Onze service
Hoge beschikbaarheid en een lange levensduur

De hoge HUBTEX kwaliteit en regelmatig onderhoud door onze servicetechnici zorgt voor de hoogst mogelijke inzetbaarheid van de voertuigen en waarborgt een betrouwbaar procesverloop.

rgba(46,51,56,1)

Over Hubtex

HUBTEX MAschinenbau

Op de volgende pagina's vindt u alles wat u moet weten over HUBTEX Maschinenbau GmbH & Co. KG, met hoofdkantoor in Fulda, Duitsland.

rgba(84,84,84,1)

HUBTEX BELUX

Het HUBTEX BELUX-team bestaat uit ingenieurs en sales-experts met vele jaren ervaring in de sector. Het hele team is erop getraind om de optimale behandelingsoplossing te vinden voor de specifieke behoeften van iedere klant.

Hubtex Subsidiaries Company
Hubtex Niederlassungen
Händler in Ihrer Nähe

Finden Sie einen HUBTEX Partner in Ihrer Nähe
und lassen Sie sich vor Ort beraten.

HUBTEX Maschinenbau GmbH & Co. KG
Werner-von-Siemens-Straße 8, DE 36041 Fulda

T: +49-661-8382-0
M: [email protected]

EN…WAT IS NIEUW?

Dat is waar HUBTEX het over heeft
Hier vindt u nieuws over onze producten, evenementen en beurzen.

MaxX 60 Vorstellung
Pressemitteilung
 | 
wo, 05/22/2024 - 07:26

Met de nieuwe elektrische meerweg zijlader MaxX 60 breidt HUBTEX zijn MaxX-modellen uit met nog een model. Daarbij ligt de focus op het gecombineerde binnen en buiten gebruik van de zijlader, bij de handling van lange goederen met een gewicht van rond de 6000 kg. De MaxX-serie integreert de populairste en meest gevraagde functies van de PhoeniX elektrische meerwegzijlader en blinkt uit met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De MaxX 60 is daarmee speciaal voor het laden en lossen van vrachtwagens het kostenefficiënte alternatief voor voertuigen met een verbrandingsmotor.

HUBTEX FluX 45 hydraulische Gabelverstellung
Pressemitteilung
 | 
ma, 04/22/2024 - 07:43

Met de FluX 45 presenteert HUBTEX zijn nieuwe elektrische meerwegheftruck met contragewicht in het hefcapaciteitsbereik tot 4,5 t. Daarmee vervangt het bedrijf de voorganger door een nog compactere 2-in-1 heftruck bij dezelfde grote hefcapaciteit. De compacte FluX 45 is de oplossing als voornamelijk pallets, maar regelmatig ook lange lasten verplaatst moeten worden. Want in vergelijking met de handling van lange goederen met heftrucks, verhoogt de Flux de veiligheid duidelijk en creëert aanzienlijk meer opslagruimte.

HUBTEX PhoeniX in operation
Beurs
 | 
vr, 08/12/2022 - 11:56

De handling van aluminium vereist oplossingen op maat. De HUBTEX multidirectionele vorkheftrucks kunnen daarom zo worden geconfigureerd dat ze precies passen bij vele toepassingen. Bovendien biedt HUBTEX speciaal voertuigen voor bijzondere toepassingen aan. Dankzij de HUBTEX-voertuigenreeks kunnen in de aluminiumindustrie de meest uiteenlopende hanteringstaken worden uitgevoerd. Wij zijn zeer blij u onze voertuigen te kunnen voorstellen tijdens de ALUMINIUM 2022 in Düsseldorf.

Hubtex EZK Holz Kommissioniersystem im Einsatz bei Kronospan
di, 03/15/2022 - 14:31

De hantering van hout gaat gepaard met enkele moeilijkheden. Hout is lang, omvangrijk en zwaar. Conventionele industriële trucks zijn niet geschikt voor het vervoer van deze goederen wanneer snelheid en behoedzaam transport vereist zijn. Toch moeten planken, decors en andere houten materialen sneller en efficiënter worden vervoerd en verzameld. Dit is vooral belangrijk in het magazijn. Daarom zijn er verschillende manieren van orderpicken in de houtindustrie. 

The X-Way Mover from HUBTEX | DIMOS transporting ULDs in a hall
do, 03/03/2022 - 09:38

Het luchtvrachtvervoer staat voor bijzondere uitdagingen. Volgens Boeing zullen de vervoersprestaties tegen 2037 naar verwachting meer dan verdubbelen. Maar zelfs nu moet de ULD-afhandeling uiterst efficiënt en veilig zijn. Het merendeel van de vervoerde goederen is immers van grote waarde, transportgevoelig of tijdgevoelig. Wat is de oplossing voor dit probleem?